Not Back To School party

Voor ons de tweede keer om mee te maken, het inmiddels grote feest van de thuisonderwijzers, om te vieren dat de school niet weer begint, the Not Back To School party. In de Speeldernis in Rotterdam, de leukste speeltuin van Nederland (vindt Alma).

Voor ons een lange treinreis, maar met een boek en ontbijt in de rugzak is dat geen probleem. In Rotterdam was het heerlijk weer geworden en liepen we naar de Speeldernis. Daar aangekomen heeft Alma zich in haar badpak gehesen en heb ik haar de eerste paar uren nauwelijks gezien (behalve in het voorbijgaan, tijdens het indianen en vikingenspel, nee, ik heb nog geen honger, ja, het gaat goed).

Ik had alle tijd om met allerlei thuisonderwijzers te praten, een heerlijke bezigheid, en tijd om gezichten te zien bij blogs en mails.  Ervaringen uitwisselen, lekker in het zonnetje zitten, vrienden weer zien, nieuwe vrienden maken.

Afb000

Na een tijdje was het wel tijd om te eten, wat rustiger aan te spelen, helemaal modderig en nat te komen uitrusten bij mama. Het was een heerlijke dag, voor ons allebei. Pas na zessen begonnen we aan de thuisreis, met een zak Hamka’s, een maaltijdsalade van de AH to go, een zak worteltjes, een toetje en het tweede voorleesboek kwamen we weer veilig en nog wakker aan in Maastricht. Er was geen energie meer om in het bad te gaan, dat heeft ze vanmorgen, zeer grondig, ingehaald.

Op dit en dit blog kan je nog meer zien en lezen (voor mij was er te weinig tijd om foto’s te maken).

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in thuisonderwijs, uitje, vrienden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s