feest!

Tot nu toe was het allemaal minstens zo fijn als waar ze van gedroomd had. Noa kwam logeren en dat was heerlijk, één aaneenschakeling van lekker spelen, kletsen, duckies lezen, samen gameboyen, sinterklaasliedjes zingen, schoen zetten, paardrijden en af en toe tussendoor eten en drinken.

Het feestje verliep vlekkeloos, ondanks het feit dat iedereen al een lange reis achter de rug had en de meesten niet meer dan één ander kind kenden. Er werden cadeaus verstopt en gevonden, uitgepakt en bewonderd. Er werd taart gegeten en gezongen, tikkertje gedaan, piraten zwaarden en hoeden geknutseld, een schatkaart ontcijferd en een speurtocht gelopen, de schatkist vol chocolade geld werd gevonden en de inhoud opgesmikkeld bij Pippi in Taka Tuka land (8 kinderen op één slaapbank) en als laatste was er echt verjaardagseten: frieten, kroketten, appelmoes en ijs! Moeie kindjes werden opgehaald om weer een lange thuisreis te maken. De laatste die vertrok (Noa), sliep eigenlijk al terwijl hij naar het station liep. En onze Alma ging een beetje huilend van moeheid, met haar nieuwe knuffelleeuw in de armen, naar bed, waar ze in slaap viel terwijl ik zachtjes slaapliedjes zong…

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in vrienden. Bookmark de permalink .

2 reacties op feest!

  1. Corrie zegt:

    lieve Alma (en de rest), alvast heel hartelijk gefeliciteerd met jouw verjaardag morgen!!! Zo te zien heb je al veel plezier gehad, en morgen zal het vast ook heel gezellig zijn, met trakteren op de Kinderclub.
    Heel veel liefs en kusjes van Corrie, Amit en Chamoetal uit het verre Israel

    • thuisschool zegt:

      Ha Corneel, wat is het toch gezellig dat je zo meekijkt in ons leven! Ja, we hebben het goed gehad en dat zal morgen vast ook weer zo zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s