ode aan Hupsel

Zie ze eens lopen, grote (toen nog niet zo erg) zoon en Hupsel, zijn trouwe kameraadje. Hupsel was al een tijdje ziek, en niet meer zo Hupselig, maar toch nog erg lief. Gisteren was de eerste dag dat ze niet meer blafte als de bel ging, al het bezoek kon onaangekondigd binnen komen. Vanochtend heb ik haar nog naar buiten getild voor ik naar het ziekenhuis ging, en weer naar binnen. Maar toen ik terugkwam van het ziekenhuis (17 buisjes bloed heb ik afgestaan!) was ze dood.

Nu is het helemaal een gekke dag, alles komt tegelijk. Taart eten en cadeautjes en zingen en naar het ziekenhuis en een héél groot verdriet. Ze heeft ons allemaal getroost toen we na de zoveelste miskraam dachten dat we met z’n drieën zouden blijven, ze is een altijd blije hond geweest als ze ons maar zag, ze wist eerder dan wie ook dat ik zwanger was van Alma, ze beschermde mij en later Alma, ze heeft ons weeskatje helpen opvoeden zodat het een halve hond is geworden (gaat graag mee naar de bakker en brievenbus), ze kon altijd een glimlach op het gezicht van grote zoon toveren, ze was er altijd, maar nu niet meer.

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in dieren, vrienden. Bookmark de permalink .

3 reacties op ode aan Hupsel

  1. Corrie zegt:

    lieve allemaal, we zullen haar blaffen en rennen missen. ze heeft ook een aantal keren bij ons gelogeerd en dat vonden we altijd leuk. laat ze in vrede rusten, gelukkig is ze niet lang ziek geweest. Corrie, Amit en Chamoetal

    • thuisschool zegt:

      Bedankt! Het is deze week zo vreemd voor ons allemaal, onze Pek (poes) maakt overuren op schoot om te compenseren…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s