de tuin

Al die maanden heeft onze tuin er verloren en onverzorgd bijgelegen, alle plannen die we gemaakt hadden, er was niets van gekomen. Maar vandaag hebben we van het mooie weer gebruik gemaakt! Grote zoon in dienst genomen en kleine dochter erbij. Grote zoon heeft dood spul weggehaald, compost uitgespreid, narcissen ontdekt:

Een hele berg takken verhakseld, caviakooi verschoond (onze cavia is namelijk een scharrelcavia, hij woont in de tuin, ook in de winter en deze winter had hij een potstal als hok. Elke paar dagen kreeg hij een nieuwe laag stro zodat hij schone pootjes hield en het warm genoeg was. Maar nu heeft hij een lentefris hok gekregen.) en ook weer alles opgeruimd.

Alma heeft geholpen met van alles en met de takken die te dik voor de hakselaar waren te zagen voor de houtkachel. Ze heeft ook een vijver gemaakt van een tractorbinnenband en een stuk zeil, maar dat was een eigen initiatief project, misschien iets voor dikkopjes.

Hun belangrijkste taak echter was ervoor zorgen dat ik op mijn stoel bleef zitten en kopjes thee dronk. De stoel werd verplaatst indien nodig zodat ik rustig supervisie kon houden. Ik heb nu helemaal rode wangen van het buiten zijn! Morgen gaan we verder.

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in buiten, dieren, natuur, spelen. Bookmark de permalink .

2 reacties op de tuin

  1. Corrie zegt:

    wat heerlijk, Josh, een teken dat het de goede kant uigaat!!! bij ons is het al volop lente, als jouw tuin op orde is, stuur ze maar naar ons. liefs, Corrie

  2. thuisschool zegt:

    Ik zal het ze voorstellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s