he-tof

Omdat Alma het vorig jaar zo heerlijk vond, hiernaast zie je haar het leukste doen wat ze maar kent: eindeloos met een stokje in een vuurtje peuteren, komt er nu reclame voor het thuisonderwijsfestival van 2010!

Wij hopen er ook te zijn. Ik heb een tent bij de organisatie gehuurd en neem mijn eigen bed mee zodat ik genoeg kan uitrusten en als Alma zich maar een beetje zo goed vermaakt als vorig jaar zal ik haar voornamelijk in bed als een kruikje tegen me aan voelen.

Wat is het HeTof? HeTof staat voor: Home Education/ThuisOnderwijsFestival.

Het HeTof is een initiatief van Sonja van Driel die hiermee de verbintenis binnen de thuisonderwijswereld in binnen- en buitenland wil vergroten, door mensen de kans te geven hun kennis en ervaring met gelijkgezinden uit te wisselen. Het HeTof wil iedereen bereiken die thuisonderwijs geeft, wil geven, of hier belangstelling voor heeft, en staat open voor alle thuisonderwijsvormen en levens- en geloofsfilosofieën.

Door middel van lezingen en workshops wordt kennis en ervaring uitgewisseld tussen thuisonderwijzers uit diverse Europese landen. Daarnaast geeft het 3 dagen bij elkaar zijn veel kracht en ondersteuning, levert het veel contacten en vriendschappen op, zowel tussen volwassenen als ook tussen kinderen.

Sonja krijgt medewerking van haar man Rob van Niekerk en haar dochter Zjoske en van Marjo Crins, bij de opzet ieder jaar. Verdere ondersteuning komt van talloze vrijwilligers uit verschillende landen die workshops organiseren en lezingen houden. Vorig jaar was er heel lekker eten (zeg ik met een grote grijns) en dat zal dit jaar vast ook weer zo zijn.

28,29 en 30 mei 2010

Voor meer informatie:
HE-tof

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in thuisonderwijs, uitje, vrienden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s