een koor in je kamer

Gisteravond kwam mijn koor zingen voor mij, in mijn kamer. Een ongelofelijke ervaring.

Oorspronkelijk was hun plan om in de tuin voor me te komen zingen, maar toen was het ook heel mooi weer. Gisteravond viel de regen met bakken uit de hemel en was de tuin geen optie meer. De heren in huis hebben de eettafel uit elkaar gehaald en in de badkamer gezet, zodat er plaats was voor ongeveer 20 mensen. Ze pasten net. Er waren alleen meerdere foto’s nodig om ze allemaal te laten zien.

Het was hartverwarmend, dat al deze lieve mensen zo mooi voor me kwamen zingen. S. en ik moesten er allebei van huilen. Alma begon al met huilen bij het eerste liedje terwijl ze op mijn schoot zat en vertrok daarna maar naar haar kamer. (Dit is echt te veel voor me, mama. Ik laat je nu alleen zodat jij ervan kan genieten.) Gelukkig was het niet erg om geëmotioneerd te zijn, dat kan bij mijn koor gelukkig.

Als laatste liedje zongen ze “Gabriella’s Song” voor me, ik heb er al eerder over geblogd maar hier is een nieuwe link (http://www.youtube.com/watch?v=JNG5RYGHtX4). En dat sloot heel erg aan bij hoe ik me de afgelopen dagen voelde. Mijn genezing staat nu al een tijdje stil, er is geen vooruitgang meer, zelf soms wat achteruitgang lijkt het. Ik voel me af en toe erg kwetsbaar en heb het gevoel dat ik  elke dag moet plukken omdat ik niet weet hoe het verder gaat. Maar verder wil ik.

Na het zingen regelde Joyce als een super dirigent dat iedereen met een knuffel weer weg ging en S. en ik weer konden bijkomen van deze prachtige, fijne en overweldigende ervaring. En vanochtend kreeg ik ook nog een groot boeket bloemen dat nu op tafel stat te pronken. Wat ben ik blij om bij zo’n groep te horen en wat hoop ik graag dat ik weer snel mee kan zingen. Dank je wel allemaal.

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in Lyme, muziek, vrienden, ziek. Bookmark de permalink .

2 reacties op een koor in je kamer

  1. Miriam zegt:

    Wat geweldig om zo verwend te worden. Je hebt het verdiend!

    Ik vind het naar om te horen dat je genezing momenteel stil staat. Wat zegt de specialist hierover? Ik hoop dat het toch snel weer vooruit gaat. Genezen gaat vaak met sprongen. (knuf)

    • thuisschool zegt:

      Bedankt! zijn er nog meer lieve mensen… Over twee weken worden er nieuwe foto’s gemaakt en verder houden ze het op een hink stap sprong proces.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s