spannende dagen

We hebben een paar heerlijk spannende dagen achter de rug en zijn weer terug in een heel warm Maastricht. Voor S. was het heel bevredigend om op de radio te praten over zijn boek en in Paradiso hele positieve dingen te horen over zijn boek, en voor ons was het heel leuk om daarbij te zijn. Er waren veel mensen, bekend en onbekend.

In Paradiso was iedereen zo aardig en behulpzaam dat alles heel soepel verliep, geen technische problemen die je opeens moet oplossen, we hadden een soort VIP status. Alma mocht meehelpen achter de bar, mensen wat te drinken brengen, afrekenen en lege glazen ophalen. Ze voelde zich heel groot en heeft een hoop complimenten gehad (een een deel van de fooi, dat is vandaag in ijsjes omgezet). Daarna heerlijk gegeten met de kinderen en vrienden, Alma mocht in de keuken van het restaurant kijken en kreeg allemaal lekkere dingen om te proeven, ze was helemaal tevreden toen ze pas na twaalven bij vrienden in bed gelegd werd.

Het was voor mij prettig om te zien hoe Alma zich in zo’n gezelschap handhaaft, gezellig en sociaal is en geniet van alle nieuwe dingen. Bij de vrienden kon ze zaterdag allerlei kleren van de grotere dochters uitkiezen en opeens kiest ze kleren die haar groter en meisjesachtiger doen lijken, grappig opeens zo’n meisje in hotpants en een haltertopje.

Maar nu is het even tijd om uit te rusten en bij te slapen, alhoewel ze vanavond niet naar bed wilde voordat ze haar spellingsoefeningen had gedaan.

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in uitje, vrienden. Bookmark de permalink .

2 reacties op spannende dagen

  1. chaja zegt:

    hotpants en haltertruitjes…..dat komt me bekend voor. was toen net zo oud als Alma nu.
    wat een discipline om na zo’n sprookjesdag nog spellingsoefeningen te doen. Zo kom je er wel!

    • thuisschool zegt:

      alleen een echte wandeling maken in van die hotpants… dat voelde niet zo lekker. Thuis weer gauw de comfortabele tricot slobber bermuda aangedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s