opladen

Deze week is een een tussenfase, tussen twee weken met weer veel onderzoeken en ziekenhuisgedoe. Sytze moest opeens voor werk naar Rotterdam en die heeft Alma en mij voor zijn bezoek afgezet bij P. en haar kinderen en een dag later weer opgehaald. Heerlijk was dat. Veel praten, spelen, voorlezen, kijken naar het nieuwe plekje (Alma en Sytze waren al een paar keer geweest, maar ik nog niet), samen huilen, genieten van een klein dropje op schoot dat zo heerlijk babbelt, genieten van de kinderen samen zien, spelletjes doen, op de skelter rijden, op expeditie gaan als kinderen onder elkaar, slootje springen, voorgelezen worden, samen met Alma in het grote logeerbed slapen waar ik al zo lang naar uit heb gekeken (http://denkenendoen.blogspot.com/2011/02/mijn-favoriete-plek.html), ontzettend moe worden, narcissen ruiken, P. laten schrikken met hoe ik achteruit ben gegaan, daar zelf weer van schrikken, en oh heerlijkheid: naar het strand geweest!

Alma kon zich niet inhouden en ging ondanks de straffe wind de ijskoude zee in (ik weet inmiddels dat ze als een jonge hond is als ze de zee ziet, niet te houden, dus had een droge onderbroek en een grote handdoek mee):

Er is natuurlijk gegraven (let op alle parasols die ze verzameld hadden om de wind een beetje te ontlopen!):

En Alma heeft ook aan haar eigen project gewerkt, het maken van een zandkasteel (een kuil is minder haar ding):

Na de foto is het kasteel nog versierd met schelpen, helaas na de foto…

We hebben heerlijk Bert en Ernie songs gezongen, zoals ‘Samen scheppen op het strand’ een favoriet van ons allemaal…. Helaas geen YouTube van!

Het was heerlijk om er even uit te zijn, heerlijk! In de auto naar huis wat kunnen slapen en vandaag hebben we een rustige dag, zodat we allemaal wat kunnen bijkomen. Bedankt, lieve allemaal daar zo ver weg vlakbij zee!

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in buiten, sarcoïdose, uitje, vrienden, ziek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s