sara

Sara is ons nieuwe poesje.

Gisteren hebben Alma en ik haar opgehaald. We hadden, via internet, haar in de buurt gevonden en waren gelijk verkocht. Een droom van Alma, nog een huisdier. Na de dood van onze hond Hupsel, vorig jaar, en de plotselinge verdwijning van onze cavia Sijtje, van de zomer (waarschijnlijk een vos die ’s nachts een lekker hapje in onze tuin vond), wilde ze heel graag een meisjespoes (met de hoop op een nestje op termijn…). We hebben vrijdag maar ja gezegd.

Sara moest erg wennen om bij haar mama weg te zijn en wilde het liefst in de grote stoel met Alma of mij. Als je nu denkt dat Alma wel erg treurig kijkt dan klopt dat, toen Sara nog maar even bij ons was, kwam Alma, door alle opwinding, met haar vinger tussen de deur. Niet gebroken maar wel een pikzwarte nagel en een hele zere vinger. De arme puk.

De eerste nacht mocht Sara bij Alma slapen, want we wisten nog niet zo goed hoe Pek en Sara het samen zouden vinden, maar vanavond blijft Sara toch maar beneden, het slapen was niet zo heel goed gegaan…

Alma was vanochtend misselijk wakker geworden en heeft een dagje ziek thuis op de bank gelegen, met Sara. Ze hebben samen naar de nieuwe kookzender (24Kitchen) gekeken die Maastricht rijk is. Het leek me niks om zo misselijk als zij was de hele  dag naar eten te kijken, maar zij vond het prima. Sara is al weer veel dapperder dan gisteren, probeert Pek bij zijn etensbakje weg te blazen en ze speelt met van alles en nog wat. Een welkome aanwinst in ons huisgezin vindt iedereen, behalve Pek, die snapt nog niet wat wij aan zo’n klein mormel in huis vinden.

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in alma is alma, dieren, koken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s