vakantie

20130729-125515.jpg
Kijk, bij ons is het vakantie. Dat betekent veel niets doen, lekker liggen op een koele plek, een spelletje doen (kolonisten van Catan bijvoorbeeld) aan de koele keukentafel, spelen in het zwembad met je ouders of vriendinnen, lezen, eindeloos lezen (Harry Potter, nog een keer, de boeken van de Hongerspelen, Artemis Fowl, en allerlei oude vertrouwde boeken die niet zo eng zijn…), filmpjes kijken (over bakken en koken, over Super Mario zodat je je broer kan verslaan, Downton Abbey met je moeder), zwarte bessen, kruisbessen, rode bessen, frambozen, morellen en kersen plukken, taarten met al dat fruit bakken, of jam maken, op kamp gaan en niet hoeven opbellen omdat je heimwee hebt, in de tuin werken of rommelen, met Hobbes wandelen en knuffelen, de wiskunde app Dragonbox 12+ spelen en zo algebra leren (lees er over: http://www.dragonboxapp.com/), een Sytzekrant maken voor zijn verjaardag (voor het eerst helemaal zelf geschreven), heel laat naar bed gaan en heel laat weer opstaan, met je moeder wandelen, logeren en vriendinnen te logeren krijgen. Kortom, we hebben het te druk voor blogposts. Maar het gaat wel heel goed met ons, gelukkig.

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in algemeen, alma is alma, buiten. Bookmark de permalink .

3 reacties op vakantie

  1. Judith Mertens zegt:

    Beste Josh, ik volg je blog sinds enige tijd.
    Suggesties voor boeken voor Alma: Vuurvlerk (Oppel), Benedict Genootschap (Trent Stewart), Gone (Michael Grant) Tobie Lolness (Timothe de Fombelle) De grijze jager (John Flanagan) Hart van Inkt en de dievenbende van scipio (Funke). Dit waren tenminste boeken die Thijs verslond. Ze staan bij ons in de kast (en nog veel meer) Alma kan ze lenen.
    Groet Judith (Kruisstraat)

  2. baasbraal zegt:

    Klinkt heerlijk! Hier is het zo’n beetje hetzelfde. oogsten, oogst verwerken, rommelen in de tuin en als het regent, speur ik op Pinterest en naai ik quiltjes voor het nieuwe kleinkind………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s