kop uit het zand

Na een heerlijke verjaardag, met bergen cadeaus, bezoek uit alle hoeken van het land en veel lieve berichten is het tijd om weer aan de bak te gaan met het ziekenhuis.
De kleine bultjes blijven groeien en zijn nu grotere bulten geworden. De artsen hebben geconfereerd met elkaar, de diverse specialisten zitten nu op één lijn en helaas is die lijn opnieuw opereren. Morgen hoor ik hoe groot het gebied nu weer wordt en wanneer.
Het was heerlijk om even weg te zijn uit het ziekenhuis, om even mijn kop in het zand te hebben en me te richten op ontspanning en herstel. Maar er zit iets in mijn lijf dat groeit en daar kan ik niet meer omheen. Ook ik wil weten wat er zit en of er iets aan te doen is.
Kortom, ik ben als een gek wat breiprojecten aan het afronden, de projecten met een deadline. Een kantsjaal voor een bruiloft in maart die al op 7/11de is, daar werk ik aan. En als ontspanning de ‘Cat sweater’ voor mijn dochter, die heeft nog een anderhalve mouw nodig.

IMG_1871

IMG_1904

Over Josh Moll

Josh Moll, blogger over breien, thuissschool, sarcoïdose en hoogbegaafdheid
Dit bericht werd geplaatst in breien, sarcoïdose, ziek. Bookmark de permalink .

10 reacties op kop uit het zand

 1. Henny zegt:

  Sterkte Josh, met datgene wat weer op je pad komt.

 2. Ms. Gwynne zegt:

  Happy Birthday, Josh ( and your handwork is absolutely beautiful), but I am so sorry to hear about your medical troubles. I’ll be thinking about you.

 3. kungslilja zegt:

  Sterkte! Ik houd m’n vingers gekruist.

 4. Nog gefeliciteerd. En sterkte in het ziekenhuis. Wat een weg heb je al afgelegt en nog te gaan. Is er iets wat ik voor je kan doen vanaf hier?

  • Josh Moll zegt:

   Bedankt! En volgens mij kan je niet zoveel doen, maar heel erg bedankt voor het aanbod. Je kan duimen woensdag, want dan is het zover.

 5. Hans Kloos zegt:

  @#$%#@$$#$%! En liefs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s